DJEVOJKA NESTALA U BEČU: ANETA MAMI POSLALA PORUKU DA ĆE SPAVATI KOD DRUGARICE I VIŠE SE NIJE JAVILA

Petnaestogodišnja Aneta Milić nestala je u srijedu u Beču, nakon što je mami poslala poruku da će te noći prespavati kod drugarice. Djevojčica kod koje je Aneta trebalo da prespava o tome nije znala ništa, a djevojčica je posljednji put viđena na željezničkoj stanici Majdling u Beču.

Tog 19. februara, sve je bilo uobičajeno u kući porodice Milić – djevojčica je, kao što to čini svaki dan, otišla u školu koja se nalazi u Badenu kraj Beča, a u 13.30 je mami poslala SMS poruku u kojoj je obavještava da neće spavati kod kuće, već da ide u posjetu drugarici.

To je ujedno bio i posljednji put kada je njen mobilni telefon bio dostupan. Roditelji su, shvativši da se duže vrijeme ne vraća kući, najprije pozvali drugaricu kod koje je trebalo da spava, međutim ona je negirala da zna bilo šta o tome, rekavši da se nisu vidjele, prenio je austrijski OE24.

Prema informacijama do kojih je policija došla, djevojčica je posljednji put viđena na željezničkoj stanici Majden sa prijateljima oko 16 sati. Ni oni nisu znali da kažu gdje je ona sada.

Njen očuh rekao je kratko tamošnjim medijima da porodici ovo veoma teško pada, ali drugi detalji nisu objavljivani. Također, nije potvrđeno da je djevojčica srbijanskog porijekla.

Kako je navedeno, Aneta ima upadljivo dugu, crnu kosu, visoka je 160 centimetara, a u trenutku nestanka na sebi je imala farmerke, crnu jaknu i crno-bijele patike, prenosi Blic.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216561370932972&set=a.2805795790263&type=3&theater

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NAJAVLJENO ZATVARANJE DIONICE NA AUTOPUTU A-1

0
U većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća se po pretežno suhom kolovozu, ali i dalje skrećemo pažnju na moguće odrone.