MOJU MAJKU MOGAO JE STREFITI INFARKT! ĐURIŠIĆEVA POTRESENA: OSVANULA VIJEST O NJENOJ SMRTI, A SAD PREDUZIMA DRASTIČNE MJERE

Snežana Đurišić potresla se kada je pročitala vijest o svojoj smrti, a ta informacija ugrozila je bezbjednost njene porodice i familije.

Naime, prije dva, tri mjeseca je na nečijem Facebooku osvanulo da je pjevačica imala saobraćajnu nesreću i izgubila život.

  • Onda sam ja sva u čudu jurila da javim porodici da sam dobro, da se nekom ne daj bože nešto ne desi. Evo sada ponovo je neko na Youtubu objavio kako me je Đani pronašao mrtvu. Sad ću da potegnem advokate – rekla je Snežana u emisiji ”Premijera” i dodala:
  • Šta se nalazi u tim umovima ljudskim koji prvo to osmisle, a onda u onim drugim koji to objave, a ne provjere… Dala sam advokatu da se time bavi i od sada ću svaki članak koji o meni ide u medijima, a da nije istinit, dati mom advokatu da se pozabavi njime. Više neću da ignorišem to. Koliko god ja to ignorisala, mislim da je to ugrožavanje bezbjednosti moje porodice i familije u trenutku kad pročitaju tako nešto, jer ja sam puno na putu i neću da se pitam da li će moja mama stići da provjeri da li sam živa ili će je strefiti infarkt odmah. E, to više neću praštati.”

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.