DNEVNI HOROSKOP: MALO OZBILJNOSTI NEĆE VAM ŠKODITI

Bik upoznaje osobu svog života, Jarac posvećen ostvarenu ciljeva, Rak pati od glavobolje, Vaga ozbiljna na poslu

OVAN

Očekuju vas važna dešavanja na polju posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Moguće je da niste sigurni u kom pravcu treba da ide vaš odnos sa voljenom osobom. Ukočenost u predJelu vrata.

BIK

Mogući su novi preokreti na poslu. Nestabilna situacija na ovom polju vam donosi osjećaj uznemirenosti. Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će pokazati da je spremna na ozbiljnu vezu. Dobro se osjećate. 

BLIZANCI

Ako ste željeli novo radno mjesto, pred vama je šansa da tu svoju želju ostvarite. Sve češće se svađate i ne dopada vam se situacija koju imate sa voljenom osobom. Nezadovoljni ste. Mogući su problemi sa pritiskom.

RAK

Maksimalno ste posvećeni poslu i spremni ste da na ovom polju ostvarite dobre rezultate. Sa voljenom osobom imate dosta promjena u odnosu i to vam prija. Imate utisak da ste savršen par, Povedite računa o glavobolji.

LAV

Imate mnogo poslovnih obaveza i nije vam lako da sve odgovornosti preuzmete na sebe danas. Moguće je da ste imali nesporazume kada je u pitanju ljubomora. Vaš partner nema povjerenja u vas. Pad imuniteta je naglašen.

DJEVICA

Saradnja sa inostranstvom bi na poslovnom polju mogla da vam donese pomake. Pred vama su zanimljiva dešavanja u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Sasvim dobro zdravlje.

VAGA

Smatrate da je potrebno da se uloži više truda i ozbiljnosti kako bi se poslovni problemi rješili. Nezadovoljstvo izlazi na površinu i odnos sa voljenom osobom vam se mijenja. Bez većih problema na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete uraditi sve što je do vas kako bi poslovnu situaciju mogli da poboljšate. Ukoliko budete bili spremni da se trudite, odnos sa voljenom osobom će potrajati na duže staze. Smetaju vam cigarete.

STRIJELAC

Nema promjena kod vas za sada, kada je u pitanju posao. Situacija bi trebala da vam bude stabilna na ovom polju. Moguće je da ste spremni da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osjećanja. Vašoj koži je potrebna njega.

JARAC

Odlučno ćete se rješavati probleme na polju posla. Posvećeni ste ostvarenju svojih ciljeva od kojih ne odustajete. Nema naznaka za promjene kada je u pitanju vaša veza sa partnerom. Prolazna glavobolja.

VODOLIJA

Možete da očekujete pozitivna dešavanja ili neki nov poslovni sastanak koji će se dobro završiti. Polako dolazite do susreta sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Mogući su problemi sa stomakom.

RIBE

Vrijeme je da preuzmete odgovornost koja vam je namjenjena i da se pozabavite poslovnim problemima. Impulsivno reagujete u komunikaciji sa partnerom i lako počinjete nove svađe. Problemi sa grlom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE