SESTRA GLUMCA PREMINULA OD KORONAVIRUSA, NIKO JOJ NIJE DOŠAO NA GROB: SVI ČLANOVI PORODICE ZARAŽENI U ITALIJI!

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njen brat insistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela porodica je stavljena u samoizolaciju.

Italijanski glumac i fitness trener Luca Franzese šokirao je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio potresan video u kojem je prikazao mrtvo tijelo svoje sestre koja ja preminula od koronavirusa.

Luca, koji se pojavio u italijanskoj kriminalističkoj televizijskoj seriji Gomorra, tvrdi da je njegova sestra Teresa preminula u subotu u svom domu u Napulju te da joj je bio dijagnosticiran COVID-19.

  • Moja je sestra juče umrla, vjerovatno zbog virusa, a ja od juče uveče čekam odgovore. Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila – rekao je u prvom od videa koji je objavio prije nekoliko dana.

Dan kasnije otkrio je kako su još tri člana njegove porodice zaražena koronavirusom.

  • Nastavlja se noćna mora – istakao je.

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njen brat insistirao da se testira.

Nakon što su stigli rezultati, cijela porodica stavljena je u samoizolaciju. Italijanski mediji pišu i kako od 8. marta jedan lokalni političar pokušao je pronaći pogrebno mjesto kako bi zbrinuo tijelo preminule Terese.

Nakon što se Lucin video proširio društvenim mrežama, radnici pogrebnog poduzeća došli su u njegov dom i zbrinuli tijelo. Teresa je u međuvremenu i pokopana, ali bez prisustva porodice.

https://www.instagram.com/tv/B9exJ8_D4Ix/?utm_source=ig_embed

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.