DNEVNI HOROSKOP: BUDE SE JAKA OSJEĆANJA

Škorpije koje nisu u emotivnoj vezi, veoma će se snažno zaljubiti u osobu koju upoznaju najvjerovatnije na poslu

OVAN

Moguće je da niste zadovoljni svojim poslom. Dolazi period u kojem ćete tragati za novim prilikama za promjene na ovom polju. Nova osoba koja vam se pojavila pokazuje neobično ponašanje. Povedite računa o očima.


BIK


Sve ide i bolje nego što ste se nadali. Na poslovnom polju vam dolazi jako povoljan period. Vrijeme je da se suočite sa problemima u vašem emotivnom odnosu. Posvetite se iskrenom razgovoru. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Potrebno vam je vrijeme da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Prihvatite činjenicu da ne može sve da se promijeni preko noći. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati zanimljiv flert sa novom osobom. Pazite na sinuse.

RAK

Maksimalno ste okrenuti svom poslu i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, moguća je nova veza sa njom. Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

LAV

Prekid saradnje na poslovnom polju za vas može da dođe prilično iznenada. Ljubavna atmosfera se mijenja. Vaš odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav je bio ranije i to vas zbunjuje. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

DJEVICA

Nećete biti opterećeni problemima, povoljan vam je period i uspjeli ste da riješite sve što vas muči. Novo ljubavno poznanstvo vas očekuje u okruženju u kom niste tražili ljubav. Mogući problemi sa krvnom slikom.

VAGA

Pad koncentracije loše utiče na vas. Dolazi vam period koji vam donosi probleme na polju posla. Problemi u vašem braku se neće riješiti sami od sebe. Potrebno je da uložite malo više energije u vaš brak. Provjeravajte krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Poslovna stabilnost vam je poljuljana i zbog toga niste baš zadovoljni. Pred vama je nepovoljan period. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete ljubavnu vezu koja će vam donijeti velika i jaka osjećanja. Problemi sa bešikom.

STRIJELAC


Očekuje vas nepovoljan dan za posao. Moguće je da će vam biti teško da se skoncentrišete na obaveze koje su pred vama. Komunikacija sa voljenom osobom vam je prilično nejasna. Izbjegavajte cigarete.


JARAC


Nemojte da reagujete u afektu. Danas ste skloni poslovnim odlukama zbog kojih bi kasnije mogli da se pokajete. Mogla bi da vam se pojavi osoba koja se lažno predstavlja na ljubavnom planu. Mogući problemi sa štitnom žlijezdom.


VODOLIJA


Moguće je da ćete danas napraviti poslovne greške koje će vas kasnije na neki način proganjati. Partner pokušava da ostvari dublju komunikaciju sa vama, ali vi kao da trenutno za to niste zainteresovani. Problemi sa glavom.


RIBE


Djelujete nepouzdano u poslovnom okruženju. Zaboravni ste i često griješite. Neke stvari ćete morati da korigujete. Emotivno ste nezadovoljni i naredni period vam može donijeti odluku o raskidu. Problemi sa cirkulacijom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE