INDY ŽIVOT VISI O KONCU?! MORA HITNO NA OPERACIJU PANKREASA, OTKAZUJU JOJ VITALNI ORGANI

Pjevačica Indira Aradinović Indy operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac.

Od tada je pjevačica imala još jednu operaciju usled komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pjevačica će navodno ponovo morati pod nož kako bi joj spasli život.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali ljekari čekaju da pjevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pjevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da lekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

  • Indy je u jako lošem stanju. Izmučena je od dvije operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, morat će ponovo pod nož – navodi izvor.

Akutna upala pankreasa može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezina već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može da dovede do fatalnog ishoda. Situacija je strašna, ali ljekari se svim silama bore. Ona je jaka žena, bori se kao lavica. Nadam se da će uspjeti da ojača i da se izbori sa ovim – naveo je izvor.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.