DNEVNI HOROSKOP: PREISPITAJTE SVOJE ODLUKE!

Ovan dobrog zdravlja, Bik ima probleme sa kičmom, Lav sa hormonima, Vaga odlično raspoložena

OVAN


Ako ste se iznenada našli u poslovnim problemima, uspjet ćete da nađete rešenje uz pomoć saradnika.Osoba koja vam se dopada bi na neki način mogla da pokuša da ostvari dublju komunikaciju sa vama. Solidno zdravlje.


BIK


Danas će vam doći prilika za početak posla. Možete da očekujete da ćete doći do nekih bitnih informacija. Plašite se iskrenog razgovora sa voljenom osobom. Dosta toga vas opterećuje i brine. Mogući su problemi sa leđima.


BLIZANCI


Ukoliko imate bilo kakve veće planove bilo bi dobro da ih odgodite jer vam današnji dan nije baš povoljan. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja ne pokazuje svoja osećanja otvoreno.Prijat će vam meditacija i vježbanje.


RAK


Današnji dan vam je jako povoljan da se na poslovnom polju više angažujete i da rješite neke probleme.Možete da očekujete novo poznanstvo koje će biti značajno za vaš emotivni život u budućnosti. Dobro se osjećate.

LAV


Moguća su neobična dešavanja na poslu. Dolaze vam neke promjene koje nisu u skladu sa vašim očekivanjima. Promjene vam dolaze kada je u pitanju ljubav. Neslaganja sa partnerom vam unose nervozu. Povedite računa o hormonima.


DJEVICA


Ukoliko planirate ostvarenje poslovnih promjena, nove okolnosti će vam donijeti sreću.Moguće je da ćete upoznati osobu koja je spremna sasvim otvoreno da vam pokaže svoja osjećanja.Povedite računa o unosu vitamina.


VAGA


Ako čekate pravi trenutak daostvarite poslovno napredovanje i da dođete do novih prilika, danas je dan za to. Spremni ste za ljubavne promjene. Uskoro vas očekuje nova veza. Odlično ste raspoloženi!


ŠKORPIJA


Ukoliko ste nedavno pokrenuli inicijativu ka novom poslu, očekuje vas prilika da dođete do prvih rezultata.Preispitujete svoje odluke na ljubavnom polju. U prošlosti ste mnogo griješili. Izbjegavajte slatkiše.

STRIJELAC


Moguće je da vas trenutno dosta toga brine i da na poslovnom polju nemate baš najbolju situaciju. Vaš partner pokazuje da mu je raspoloženje promenljivo. Imate utisak da ne možete da se oslonite na njega. Zdravlje je solidno.


JARAC


Moguće je da ne želite sasvim otvoreno da pričate o svojim poslovnim planovima i da vam je potrebno vrijeme da neke stvari dobro organizujete. Potrebno vam je više zajedničkog vremena sa voljenom osobom. Nesanica.


VODOLIJA


Naredni period će vam biti prilično napet jer ćete imati veliki broj poslovnih obaveza.Niste sasvim iskreni prema osobi sa kojom ste u vezi. Ona primećuje vaše čudno ponašanje.Posavjetujte se sa ljekarom.


RIBE


Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, pravi je trenutak da se sa njim i suočite. Moguće je da imate probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Dosta kočnica postoji među vama. Mogući su problemi sa stomakom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OPĆINSKI SUD ODLUČIO: ŠTRAJK U SARAJEVSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA NEZAKONIT

0
Općinski sud u Sarajevu danas je donio presudu po kojoj je utvrđeno da je "Štrajk upozorenja" proveden u osnovnim školama, u organizaciji Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH Kantonalni odbor SSOOiO Kantona Sarajevo, nezakonit.