HEROJ IZ KONJICA: DOK NJEGOVI VRŠNJACI IGRAJU VIDEO IGRICE, ON SPAŠAVA KOMŠIJINU KUĆU

Kiša je ugasila sve požare. Danima nadljudskim naporima konjičkih vatrogasaca, i uz pomoć mještana odbranjene su kuće od požara.

Priče o nabavci letjelica za gašenje traju koliko i požarne sezone. Štete su nesagledive, i sve je bilo prepušteno hrabim mještanima i vatrogascima koji su danonoćno pokušavali ugasiti požare izazvane nesavjesnim ponašanjem građana.

Jedan od heroja je i dječak iz Konjica koji je gasio požar prije nekoliko dana cijelu noć, a onda je zaspao na zemlji.

Dok veliki broj njegovih vršnjaka igra video igrice, on spašava svoju i komšijinu kuću. Trebao bi biti primjer svim vršnjacima

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NARODNA SKUPŠTINA RS USVOJILA “NACRT IZBORNOG ZAKONA RS” U POLA TRI...

0
Poslanici Narodne skupštine RS usvojili su oko pola tri jutros zaključak u vezi Nacrta izbornog zakona RS na sjednici u Banjoj Luci.