IMAO 1,74 PROMILA: IZGUBIO JE KONTROLU I ZALETIO SE U KAPELICU

Sa 1,74 promila u sebi se vozio i izgubio kontrolu nad vozilom, te sletio sa ceste i srušio kapelicu u Hrašću Turopoljskom. Policija je utvrdila da je nastala samo materijalna šteta

Vozač (37) je autom marke Seat vozio pod utjecajem alkohola u Hrašću Turopoljskom oko 1.20 sati, izgubio nadzor nad vozilom i zaletio se u kapelicu, potvrdila je zagrebačka policija.

  • Čulo se kao da je bomba eksplodirala. Živim tu u blizini, čak mi je i kćer čula. Strahota – ispričala čitateljica za 24sata.hr

Vozio je Ulicom Antuna Arbanasa u smjeru sjeveroistoka kada je na raskrsnici s Hrašćanskom ulicom izgubio kontrolu i sletio sa ceste. Pri slijetanju s ceste zaletio se u ogradu i srušio kapelicu. Iz policije su potvrdili da je nastala materijalna šteta i ozlijeđenih nije bilo.

Video pogledajte i OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.