TRENIRA I DO 30 SATI SEDMIČNO: ONA IMA DESET GODINA I TRBUŠNJAKE POPUT RONALDA

Desetogodišnja djevojčica Lyza Brooks Mosier iz Georgie, stekla je popularnost na internetu zbog svog mišićavog tijela, posebno isklesanih trbušnjaka

Desetogodišnja djevojčica Lyza Brooks Mosier iz Georgie, stekla je popularnost na internetu zbog svog mišićavog tijela, posebno isklesanih trbušnjaka.

S četiri godine počela je trenirati gimnastiku i oduvijek je bila u odličnoj fizičkoj formi. Prije godinu dana zaljubila se u trening snage. Ustaje ujutro u pet kako bi odradila trening. Lyza trenira otprilike 30 sati tjedno.

  • Lyza je potpuno motivirana jer želi postati najbolja od najboljih. Ona ustaje u pet sati kako bi trenirala. U našem dvorištu postavili smo gimnastičke sprave na kojima vježba satima – izjavila je njena majka Jill za Caters News.
https://www.instagram.com/p/B_k8-aVl3Sa/?utm_source=ig_embed

Jill kaže da je Lyza oduvijek bila aktivno dijete, ali zaljubila se u vježbanje nakon što je pohađala satove fitnessa prošlog ljeta. Od tada radi na tome i postigla je nevjerovatan napredak. Iako se neki roditelji ne slažu s ovim i kritiziraju ih što desetogodišnje dijete forsiraju, Jill tvrdi da oni nemaju nikakve veze s Lyzinim intenzivnim treninzima.

  • Ona voli čuti da inspirira druge druge, ali isto tako imamo i povremene zlobne osobe koje kažu da joj ne bismo trebali dopustiti da toliko trenira, ali uvjeravam vas, mi nemamo ništa s tim, Lyza moli  da trenira – rekla je Jill Mosier.

Uprkos povremenim negativnim komentarima, Lyzinih gotovo 50 hiljada pratitelja na Instagramu nadahnuti su njenom predanošću i nevjerovatnim mišićima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BORAC PRVI FINALISTA KUPA BOSNE I HERCEGOVINE U FUDBALU

0
Fudbaleri Borca prvi su finalisti Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što su večeras na Gradskom stadionu u Banja Luci u polufinalnom revanš susretu savladali ekipu Širokog Brijega sa 2:1 (0:0).