STRAVIČAN SLUČAJ U BEOGRADU: FUDBALERA FIORENTINE POKUŠALI DA ‘GEPEKUJU’

Vijest da je mladi fudbaler preživio pravu dramu sinoć na Novom Beogradu pošto su dvojica muškaraca pokušala da ga strpaju u gepek, obišla je Srbiju.

Svi su se pitali o kome se radi, ali kako je potvrđeno za portalu Telegrafu, riječ je o mladom reprezentativcu Srbije Aleksi Terziću, članu Fiorentine.

Terzić je bio sa mladom reprezentacijom Srbije (U21) u Nišu na meču kvalifikacija sa Rusijom 0:2, a poslije meča se vratio u Beograd gdje su igrači imali slobodno. Nije poznato šta je radio na Novom Beogradu u 3 sata poslije ponoći kada se desio incident.

Prema informacijama, prvo je u saobraćaju došlo do svađe, a zatim i do udesa kada je audi udario u BMW fudbalera, u kom je on bio sam. Kada je mladić izašao iz automobila, oni su pokušali da ga ubace u gepek, međutim, uspio je da ih savlada i da im pobjegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov auto i pobjegli ka naselju Kaluđerica, gdje su kasnije i uhapšeni, nakon što je Aleksa Terzić prijavio slučaj policiji.

Terzić je inače ponikao u Crvenoj zvezdi, prošao je sve mlađe kategorije, poslije se kalio u Grafičaru, a 2019. je otišao ljetos u Fiorentinu za 1,5 miliona evra. Talentovani lijevi bek bio je uz Dejana Joveljića i braću Ilić predvodnik sjajnog tima omladinaca Crvene zvezde.

Pričalo se da će odlaskom Milana Rodića dobiti minutažu, ali poslije dešavanja u zimskom prelaznom roku i velike konkurencije prekomandovan je u Grafičar. U dosadašnjoj karijeri Terzić je odigrao svega šest prvenstvenih utakmica za Crvenu zvezdu.

Zanimljivo je to da je Terzić svojevremeno imao ponudu Juventusa. Međutim, ostao je na Marakani.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE