NIKOLINA KOVAČ O PROŠIRENJU PORODICE: BROJIMO SITNO, NAJNORMALNIJE FUNKCIONIŠEM, RADIM SVE ONO ŠTO MI PRIJA

Poznata pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor ovih bi dana trebali dobiti kćerku za koju su izabrali ime Nikoleta.

Ponosna mama je na svom Instagram profilu objavila simpatični video na kojem pjeva pjesmu Zdravka Čolića “Zagrli me”, a ispod je napisala emotivnu poruku.

– Nas dvije “hranimo” dušu pjesmom i brojimo sitno… jedino si moje blago, zagrli me, zagrli me…. Šaljemo vam jedan najtopliji zagrljaj – napisala je ona.

Podsjećamo, Nikolina i Saša već imaju sina Nikolaja.

– Dolaskom djeteta sav fokus koji je bio usmjeren ka vama od tog trenutka se preusmjerava na dijete. Mislim da je to negdje prirodno za svaku mamu da vam centar svijeta postane to malo biće – kaže Nikolina veselo.

Koja je bila Vaša formula pa ste uspjeli uskladiti posao i trudnoću?

– Najnormalnije funkcionišem, radim sve ono što mi prija. Kad je o poslovnim obavezama riječ, promovišem svoj novi singl „Halo taxi“, također me očekuje nastup na Ilidžanskom festivalu i poslije toga ću se posvetiti studijskom radu. Radit ću na pjesmama za album prvjenac, koji će biti promovisan u martu naredne godine. Jako sam sretna, doziram posao, radim sve onako kako mi prija i ono što me istinski ispunjava.

Kako se hranite, i vodite li više računa o ishrani u toku trudnoće?

– Vodim računa o zdravoj ishrani, punim se pozitivnom energijom, okružena sam pozitivnim ljudima, a opet radim posao koji volim, koji me ispunjava i sve u granici da se beba i ja osjećamo dobro bez bilo kakvog pritiska.

Koji je Vaš savjet za buduće mame, ali i njihove porodice, kako se nositi s naglim promjenama raspoloženja, pospanosti i mučninama?

– Iskreno, najbitnije je da uživaju u svom stanju, osluškuju tijelo i da se prema tome ophode. Svaka trudnoća je drugačija, neko ne osjeti nikakve promjene, a neko se dobro namuči. Nezahvalno je bilo šta da se kaže, jer sve je individualno. Na početku sam imala mučnine koje nimalo nisu bile prijatne, ali sam koristila svaki trenutak da se odmorim, pijem mnogo tečnosti, budem na svježem vazduhu, kako bi taj početni period što bezbolnije protekao. Zaista je sve u glavi i sve se u životu postiže snagom volje.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.