BRYAN FERRY U ČETVRTAK DOLAZI U SARAJEVO, POGLEDAJTE ŠTA JE TRAŽIO OD ORGANIZATORA

Otvaranje skijaške sezone 7. decembra na Jahorini obilježit će veliki koncert Bryana Ferryja, britanske pop legende.

Organizator ovog jedinstvenog muzičkog događaja je Olimpijski centar Jahorina.

Na ovoj olimpijskoj ljepotici posjetioce očekuje dva sata audio-vizuelnog spektakla po svjetskim standardima, upravo sve ono što je publika vidjela i doživjela na Ferryjevoj američkoj turneji.

Na Jahorinu je već stigao njegov tim od 25 vrhunskih profesionalaca, koji će narednih dana raditi na završnim pripremama, vodeći računa i o najsitnijim detaljima.

  • Njegova ekipa je već stigla na Jahorinu. Bryan Ferry u BiH dolazi u četvrtak, i ovo je njegov prvi dolazak u našu zemlju. Pored Jahorine, britanska zvijezda je izrazila želju i da upozna ljepote Sarajeva. U četvrtak će posjetiti i britansku ambasadu u Sarajevu, i imat će prijem kod ambasadora Matthewa Fielda. Planirana je i šetnja ulicama glavnog grada BiH – kaže Faktorov izvor.

Kao i druge velike muzičke zvijezde, i Bryan Ferry ima posebne zahtjeve, a njegov menadžment je poslao raider listu na čak 85 strana. Između ostalog, tražili su da temperatura u šatoru u kojem se održava koncert mora biti 23 stepena celzijusa. Brojne posjetioce za koncert će zagrijati beogradski muzičar Dejan Cukić, koji će biti zadužen i za atmosferu nakon nastupa Ferryja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAKIĆ O MOGUĆEM POVEĆANJU CIJENA STRUJE: NEMAMO UGLJA, NEMAMO PROIZVODNJE

0
Vedran Lakić, federalni ministar energije, rudarstva i industrije, kazao je nema dovoljno uglja u rudnicima da bi se proizvodile potrebne količine električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine.