EDIN DŽEKO UPOZNAO DJ DŽEKU

Zanimljiv susret u Rimu prije utakmice Rome i Wolfsbergera. Napadač Vučice Edin Džeko upoznao je DJ Džeku.

Riječ je o poznatom kanadskom DJ-u koji je boravak u italijanskoj prijestolnici iskoristio za dolazak na stadion Olimpico.

Prije utakmice ugodno je ćaskao s Dijamantom, a bh. napadač poklonio mu je Rominu “devetku” i osigurao mjesto u loži stadiona u Rimu.

Edin Džeko je u remiju Rome i Wolfsbergera 2:2 izborio penal za 1:0 i postigao pogodak za 2:1.

Roma se plasirala u šesnaestinu finala Evropske lige.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SULJAGIĆ ODGOVORIO NA DODIKOVU NAJAVU: NJEGOVO PRISUSTVO U POTOČARIMA JE UVREDA...

0
Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić reagirao je na najavu predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika kako će Vlada RS održati sjednicu u Srebrenici 2. maja.