KOLINDA NA PREDSJEDNIČKOJ DEBATI U HALJINI ZA KOJU JE VEĆ DOBILA KRITIKE

Jedanaest kandidata za hrvatskog predsjednika, suočilo se sinoć pred očima javnosti u predsjedničkoj debati na prvom programu HTV-a. Iako se potvrda učešća aktuelne predsjednice Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, čekala do posljednjeg momenta, ona se ipak pojavila.

No pojavila se u istoj haljini koju je već ranije nosila, i izazvala burne reakcije ljudi, koji su je ismijali na društvenim mrežama.

Jer, za “spornu” haljinu, Kolinda je već ranije dobila kritike, pa su se njeni sugrađani zapitali kako sebi to dozvoljava kao njihova sadašnja predsjednica.

Riječ je o lošoj kopiji kostima koji je nosila Melania Trump, nekadašnji model i manekenka, a sada supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Ako i zaboravimo na neuspjeli pokušaj kopiranja kostima, nijansa nije pogođena, ali ipak je teško pobijediti Ralpha Laurena i njegove boje. Kolindin kostim je i više “izrezan”.

Ipak je najlošiji moment rub suknje koji je nadodan jer je vjerojatno bila prekratka, pa je našiven, i to loše.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U FEDERACIJI BIH VIŠE OD 24.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U 2023. GODINI

0
Tokom 2023. godine na cestama u Federaciji BiH dogodilo se 24.300 saobraćajnih nesreća , što je za 13,9 posto više u odnosu na 2022. godinu.