INTERNET GORI ZBOG JEDNOSTAVNOG RECEPTA ZA ČOKOLADNI KOLAČ KOJI IMA SAMO DVA SASTOJKA

Ne samo da je ukusan, već je veoma jednostavan za pripremu.

Čokoladni kolač od samo dva sastojka je oduševio sve domaćice koje su u potrazi za jednostavnim receptom koji im neće oduzimati previše vremena, a ujedno sve sastojke za pripremu imaju kod kuće.

Ovaj bezglutenski kolač se priprema sprema samo 30 minuta, a sve što vam je potrebno su jaja i čokoladni krem po izboru.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HELEZ: REGIONALNA STABILNOST I JASNA EVROPSKA PERSPEKTIVA ZAPADNOG BALKANA U VRHU...

0
Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez učestvovao je danas na sastanku ministara odbrane Centralnoevropske odbrambene saradnje i zapadnog Balkana - CEDC+WB (Central European Defence Cooperation + Western Balkans) u Budimpešti.