ADELE ISTESALA LINIJU DO NEPREPOZNATLJIVOSTI, EVO KAKO IZGLEDA NAKON DIJETE

Pjevačica Adele nedavno je šokirala obožavatelje pokazavši svoju nikad vitkiju figuru. Naime, nakon što je najavila da se razvodi od Simona Koneckog, popularna pjevačica je odlučila smršavjeti pa je angažirala i osobnu trenericu uz čiju pomoć je skinula sedam kilograma.

Nakon toga je odlučila pokušati sama pa je motivaciju pronašla na YouTube kanalu trenera Joea Wicksa, poznatijeg pod nadimkom The Body Coach, za kojim luduju mnoge žene.

Objavivši fotografije s božićne zabave dokazala je da se to pokazalo uspješnim receptom. Naime, Adele je neprepoznatljiva. Izgleda fenomenalno, što je potvrdila i lavina komentara njenih obožavatelja.

U svilenoj haljini koja ne tolerira mane otkrila je da je doista uspjela nevjerovatno transformirati izgled.

  • Oboje smo pokušali uništiti Božić, ali nam je Djed Božićnjak otopio zločesta srca! Hvala što ste došli na moju zabavu. Svi smo se osjećali kao mala djeca Grinch. Sretan Božić i sretni blagdani svima – napisala je ispod objave koja je zaradila preko 1,6 miliona lajkova i 12 hiljada komentara.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.