NIKOLINA I SAŠA PRVI PUT POKAZALI JEDNOMJESEČNU KĆERKU: POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJE FOTOGRAFIJE

Pjevačica Nikolina Kovač porodila se 26. novembra 2019. godine i na svijet donijela nasljednicu Nikoletu. Nakon agonije koju je 2015. godine prošla zbog operacije tumora na grliću materice, njoj i njenom suprugu i kolegi Saši Kaporu u 2019. godini ispunila se najveća želja - da se drugi put ostvare u ulozi roditelja, a njihov sin Nikolaj dobio je sestru.

Nikolina i Kapor su za Pink pokazali jednomesečnu ćerku.

  • U ovoj godini smo postali roditelji jedne prave princezice i zaista smo svi uključujući i Nikolaja presretni zbog toga. Moram priznati da je Nikolaj jako pažljiv prema seki i da se jako dobro slažu – počinje priču Nikolina i dodaje da će ova godina ostati upamćena u njenom životu upravo jer se drugi put ostvarila u ulozi majke.
  • Sve što me nije ubilo to me je učinilo jačom, boljom, istrajnijom, rođenje ćerke je nešto što je oplemenilo, ne samo godinu, nego i čitav moj život, tako da je 2019. godina koju ću pamtiti samo po divnim trenucima, a sve što nije bilo dobro ostavljam iza sebe – rekla je pjevačica i otkrila ko je u njihovom domu ove godine bio zadužen za kićenje jelke.
Pink
  • Nikolaj je učestvovao zajedno sa mnom u kićenju jelke, i to je posebna radost, iskreno ne znam ko se više raduje, on ili ja – kaže Nikolina i otkriva kakvo novogodišnje iznenađenje je pripremila za svoje nasljednike.
  • Nikolaj je već poslao pismo Deda Mrazu i naravno očekuje poklon, a Nikoleta je još mala da bi nesto poželjela, ali ćemo svakako pripremiti neko praznično iznenađenje i za nju, pa kada poraste da ima lijepe uspomene iz detinjstva – rekla je pjevačica.
Pink

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MILANOVIĆ SCHMIDTA OKARAKTERISAO KAO ‘KOLONIJALNOG GOSPODARA’

0
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sinoć je dao intervju za hrvatsku televiziju RTL, gdje je, između ostalog komentarisao i posljednji potez visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta - nametanje tehničkih izmjena Izbornog zakona.