STRAVIČNI PRIZORI SA MJESTA NESREĆE: MOTOR PROBIO HAUBU I IZLETIO 20 METARA, TROJE MLADIH POGINULO

U teškoj nesreći u subotu oko pet ujutro u Osijeku poginulo je troje mladih ljudi, djevojku iz auta hitno su prevezli u KBC Osijek.

Policija je objavila detalje nesreće. Auto je vozio 20-godišnjak, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i autom je sletio s ceste i udario u drvo. Poginuo je na mjestu, zajedno s 24-godišnjakom i 25-godišnjom suputnicom.

Nesreću je preživjela 21-godišnja djevojka koja je hitno prebačena u KBC Osijek i teško je povrijeđena.

  • Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu – kazao je novinarima dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.

Prema prvim informacijama, BWM se zabio u stablo u Ulici cara Hadrijana kod ‘remize’. Mjesto sudara blizu je popularne ‘Tvrđe’, gdje se nalaze mnogi noćni klubovi i praktički je centar osječkog noćnog života.

Motor na jednoj strani, vrata i sjedala na drugoj…

Oko automobila koji je ujutro odvezla vučna služba okupilo se dosta ljudi, u pozadini se čuo i plač… Kako 24sata nezvanično saznaje, u automobilu je bilo četvero mladih, dva dečka i dvije djevojke.

Osječani su se u subotu probudili uz temperature ispod nule pa je cesta vjerojatno bila zaleđena. Kad se to uzme u obzir, zajedno s BWM-om koji vjerojatno ima stražnji pogon i mladima za volanom, nažalost, ovo često bude posljedica.

PIXSELL

Prizori s mjesta nesreće bili su užasni. Automobil je bio gotovo prepolovljen, a dijelovi su bili razbacani svuda po cesti i livadi. Motor je izletio kroz haubu i završio 20-ak metara dalje od mjesta udarca auta u stablo, na drugoj strani bila su vrata i dijelovi sjedala…

PIXSELL

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE