ZMAJEVI POKAZALI ZUBE VELIKOJ HRVATSKOJ: BOSNA I HERCEGOVINA REMIZIRALA U POREČU

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je neriješeno danas protiv Hrvatske 33:33 u Poreču u sklopu drugog dijela priprema za Evropsko prvenstvo.

Nakon jučerašnjeg poraza od Katara rezultatom 30:27, izabranici Bilala Šumana pokazali su izuzetno zalaganje protiv snažne Hrvatske.

Naši susjedi su na poluvrijeme otišli vodstvom 18:17. Međutim na samom početku, izabranici Bilala Šumana ubacuju u brzinu više, te se u drugom dijelu igralo gol za gol. Hrvatska u zadnjih 10-ak minuta je imala nekoliko golova razlike, ali su Zmajevi odigrali dobro u odbrani i smanjili razliku.

Kako je ranije najavio, Šuman će putnike za Evropsko prvenstvo odrediti 8. januara pred polazak za Norvešku iz Hrvatske, a na spisku će biti 18 igrača.

BiH će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi “D“ sa Norveškom, Portugalom i Francuskom. Na otvaranju prvenstva bh. tim će se 10. januara u 20.30 sati sastati sa domaćinom i vicešampionom svijeta Norveškom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTVORENO UPOZORENJE IZ AUSTRIJE: HDZ SE ŽESTOKO PROTIVI TEMELJNOM PREDUSLOVU ZA...

0
Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt objavio je u srijedu zakonsku reformu kojom se namjeravaju otežati izborne krađe i osigurati transparentnost, naprimjer na predstojećim lokalnim izborima na jesen.