MEKTIĆ ŽESTOKO ŽELJKI CVIJANOVIĆ: NE BI BILO LOŠE DA SI UZ DUHOVNI MIR POŽELJELA I NEŠTO KONKRETNIJE

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestititala je Božić, a onda je Dragan Mektić žestoko korigovao.

  • Neka dan Hristovog rođenja svim vjernicima podari duhovni mir, vjeru i nadu da će vrijeme koje dolazi biti obilježeno istinskim hrišćanskim vrijednostima, posvećenim ljubavi, razumijevanju i poštovanju među ljudima – navela je Cvijanovićeva u čestitki.

Uz iskrene želje da predstojeće božićne praznike vjernici provedu u zdravlju i dobrom raspoloženju, ličnoj i porodičnoj sreći, Cvijanovićeva je uputila tradicionalni hrišćanski pozdrav “Mir Božiji – Hristos se rodi!”, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Međutim, Dragan Mektić smatra da je Cvijanovićka trebala primjerenije to uraditi. Na Twitteru je napisao: “Ne bi bilo loše da si im uz duhovni mir, vjeru i nadu poželjela i nešto konkretnije, recimo posao, solidne plate, više pravde i nadu za ostanak na ovim prostorima.Ovako puste želje…”

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MUSA: ŽARIŠTE MORBILA U KANTONU SARAJEVO

0
Voditelj Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Zavoda za javno zdravstvo FBiH Sanjin Musa kazao je da je najviše slučajeva morbila zabilježeno u Kantonu Sarajevo te da je svako sedmo dijete hospitalizirano.