URUŠILA SE ČETVEROSPRATNICA: MOGUĆE DA JE ZATRPAN VELIKI BROJ OSOBA

U Džakarti, glavnom gradu Indonezije, urušila se četverospratnica.

Radi se o poslovnoj zgradi na zapadu Džakarte. Lokalni mediji navode da su povrijeđene tri osobe. Postoji zabrinutost da se ispod ruševina nalazi veliki broj osoba jer je urušen dio na kojem se nalazila tržnica, javlja Anadolu Agency (AA).

Još nisu utvrđeni uzroci urušavanja, a u toku su akcije traženja i spašavanja.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BEBEK OTKRIO DA JE PREGOVARAO S BREGOVIĆEM PA PORUČIO: JA NE...

0
Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.

LJEŠNJAK KOCKA