KORISTITE VREĆICE ZA SENDVIČE KAKO BISTE ZAŠTITILI NOGE

Zima je došla službeno 21. decembra, ali čini se kao da je ove godine kasnila jer su nas nešto topliji dani duže služili.

Ako ste od onih ljudi koji mnogo više vole neko drugo, toplije godišnje doba, i jedva čekate da hladno razdoblje završi kako biste sklonili svu toplu garderobu, ovi jednostavni trikovi koje je objavio Insider možda će vam olakšati zimsko razdoblje.

Ako se zaglavite u snijegu, pozajmite pijesak od vaše mačke

Mačji pijesak je odlična alternativa soli. Iako ne pomaže otopiti led, pomoći će gumama vašeg automobila osjetiti trenje i bolje prianjati, i tako ćete izbjeći klizanje i okretanje kotača u mjestu.

Pretvorite stare džempere u rukavice

Čak i ako niste vješti u šivanju, pretvaranje starog džempera u rukavice je iznenađujuće jednostavno, a i jeftino. Sve što vam je potrebno je kalup za rukavice, škare, konac i igla.

Uz drugi kalup moguće je napraviti i čarape.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DODIK ORGANIZIRA MITING U BANJOJ LUCI: NEZADOVOLJNI REZOLUCIJOM O SREBRENICI

0
Protiv Rezolucije o Srebrenici u UN-u već izvjesno vrijeme se lobira, a predstavnici RS, na čelu sa SNSD-om, danas u Banjoj Luci organizira veliki narodni miting, koji će se održati na Trgu krajine.

PONOVO ZEMLJOTRES U TURSKOJ