NEDA UMRLA 10 DANA PRED GODIŠNJICU SMRTI SVOJE NAJVEĆE LJUBAVI: ‘TEK SAM S NJIM NAŠLA SREĆU’

Suprug glumice Nede Arnerić (67) koja je preminula večeras, Milorad Mešterović (63) preminuo je početkom januara prošle godine, poslije duge i teške bolesti. Milorad Mešterović je uvijek bio Nedina velika podrška, a kada je glumica prije četiri godine pala sa terase svog stana, Milorad je bio njena tačka koja ju je vratila i dala snagu za borbu.

Prije četiri godine zadobila je teške tjelesne povrede kada je pala sa terase. Kako se pisao, njoj su bila polomljena tri pršljena.

  • Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji. Ja sam joj tražio da mi prebaci na vijesti. Nakon toga je ona sređivala nešto po kući, a potom je izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala – rekao je Milorad Meštrović tada, prenosi Telegraf.

Glumica je odmah nakon toga operisana u Kliničkom centru Srbije, a dok ju je anesteziolog pripremao za operaciju, ona je olakšala dušu. Rekla mu je da „više ne može da živi ovim životom zbog teške bolesti muža“. Dok je pričala sa ljekarskim osobljem, oči su joj bile suzne.

  • Vidjela se velika tuga u njenim očima. Suprug joj je sve što ima u životu. Veoma su vezani. On je već pet godina teško bolestan od raka. Ona mu je najveća podrška – ispričao je tada izvor iz bolnice.
  • Bio je to 5. septembar 1981. godine. Moj muž je došao da pogleda predstavu “Mušica” u pozorištu “Dvorište”. Nakon predstave otišli smo na večeru, poslije večere smo se zbližili i počeli smo da živimo zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Prije toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljice koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac – prepričavala je Arnerić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE