ILDA ŠAULIĆ S MAMOM: POSLIJE DUGO VREMENA JEDAN MALI OSMIJEH

Nakon tragedije koja je zadesila porodicu Šaulić, u javnosti rijetko možemo vidjeti suprugu Gordanu. Rijetku su to trenuci, a kada se desi obično je snime paparazzi željni pažnje.

Ovaj put fotografiju je objavila Ilda Šaulić, gdje je napisala da njih dvije provode dragocijeno vrijeme, i da je na lic njene mame poslije dugo vremena, mali osmijeh na licu.

Ilda je jednom prilikom spomenula da njena majka žena koja može da bude primjer mladim mamama.

https://www.instagram.com/p/B7ZGHOchK8X/?utm_source=ig_embed

– Mislim da je moja mama zaista dobar primjer za takve stvari. Ona je odgajila troje dobre djece. Kvalitetne, u svakom smislu te riječi tako da će ona sigurno biti moj uzor sada kada ja treba da odgajam svoje – izjavila je Ilda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE