U MOSTARU IZBILA TUČA, JEDAN MAROKANAC IZVUKAO DEBLJI KRAJ

U sukobu između migranata iz Maroka koji se dogodio u nedjelju večer u Mostaru jedan od njih je zadobio lakše tjelesne povrede.

U saopćenju iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) navodi se kako je u nedjelju, oko 22,20 sati PU Mostar obaviještena da se u Ulici braće Fejića nalazi osoba koja je povrijeđena te da krvari i traži pomoć.

-Policija je utvrdila da je došlo do sukoba između migranata te da je povrijeđen M.H.(1994)  iz Maroka. Migrant je prevezen u bolnicu Južni logor Mostar gdje je dežurni liječnik konstatirao da se radi o lakšim tjelesnim povredama ali je osoba zadržana zbog gubitka krvi – navodi se u saopćenju.

Operativnim radom na terenu,  službenici policije su došli do saznanja o mogućim sudionicima sukoba  te su ih ubrzo i pronašli u Ulici maršala Tita. Radi se o Y.B.(2003), B.B.(2002) i A.C.(1992) svi iz Maroka, piše Fena.

Spomenuti su lišeni slobode i zadržani radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, dodaje se u saopćenju.  

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE