JASNA DURAKOVIĆ SE PRIDRUŽILA DAMIRU NIKŠIĆU U KLUBU NEZAVISNIH ZASTUPNIKA

Nakon što izašla iz Saveza za bolju budućnost Jasna Duraković je prešla u Klub nezavisnih zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo.

Ovu je informaciju na svojoj Facebook stranici objavio predsjednik ovog kluba Damir Nikšić.

  • Jasna Duraković od jučer je član zastupničkog kluba kojim predsjedavam. Čestitke!”, napisao je Damir Nikšić.

Inače, Damir Nikšić bio je među prvima koji je čestitao Jasni Duraković na odluci da ne glasa za smjenu aktuelne Vlade, te da izađe iz Saveza za bolju budućnost.

  • Za predstavničku demokratiju od raje, a ne od predsjedničku od bossa. To je ljevica! Podržite je, čestitajte joj, da se ne boji. Neka se sada zapita Željko Komšić šta sada, u ofsajdu si”, napisao je tada Nikšić i pozvao je pređe u njegov Klub nezavisnih zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo.

Podsjećamo, Jasna Duraković je 13. januara obznanila da neće glasati za smjenu aktualne Vlade Kantona Sarajevo, da izlazi iz SBB-a te da nema namjeru vratiti mandat u Skupštini Kantona Sarajevo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIKI NEREDI U TIRANI: DEMONSTRANTI PALE ZGRADE, POLICIJA MORALA DA INTERVENIŠE

0
Opozicija je danas u glavnom gradu Albanije Tirani organizovala proteste protiv rukovodstva grada, a u jednom momentu sve je postalo nasilno.