STRAVIČNA NESREĆA: POVRIJEĐENA DVA POLICAJCA, PIJANU ŽENU IZ AUDIJA SPASILI VATROGASCI

Splitska policija potvrdila je da su u saobračajnoj nesreći u subotu ujutro na staroj Solinskoj cesti teže povrijeđena dvojica policajaca.

  • Naša dva teže povrijeđena policajca nalaze se u splitskoj bolnici, dok za preostale dvije povrijeđene  osobe nema informacija o težini njihove povrede – rekli su u splitskoj policiji.

Prema neslužbenim informacijama, dvojica teže povrijeđenih policajaca izvan su životne opasnosti.

Nesreća se dogodila noćas u 3.45 kada su se na staroj Solinskoj cesti sudarila dva vozila.

  • U jednom od tih vozila marke Audi vozačica je bila u alkoholiziranom stanju i njeno se vozilo nakon sudara odbilo i zatim udarilo u dva vozila na autobusnoj postaji od kojih je jedno bilo iz policije koja je obavljala kontrolu saobraćaja na toj cesti – rekli su Hini u Državnom odvjetništvu u Splitu čiji je dužnosnik obavio uviđaj.

Kako su rekli, Audi se nakon ove nesreće zaustavio u nezgodnom položaju te su intervenirali vatrogasci i pomogli iz njega izvući vozačicu, koja je bila u alkoholiziranom stanju.

Prema napisima lokalnih medija, drugo vozilo koje se sudarilo s privatnim vozilom Audi bilo je policijsko, prenosi Index. hr.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

FUDBALSKI PETAK U BOSNI I HERCEGOVINI: SARAJEVO U TUZLI, ŽELJEZNIČAR I...

0
Petak je danas dan za fudbal. Zbog Uskrsa, u nedjelju neće biti utakmica Wwin lige Bosne i Hercegovine, pa je odlučeno da se po tri utakmice igraju u petak i subotu.