Dva mališana koja su riješila da se rashlade u moru vožnjom u gumenom čamcu, doživotno će pamtiti današnji dan. Tokom boravka Sirosu, njih dvojicu su jake struje počele da vuku ka pučini, a samo zahvaljujući spremnosti člana obalske straže, brzo su vraćeni na sigurno.

Prava drama se odvijala u moru kod Sirosa kada je čamac na naduvavanje počeo da ide ka otvorenom moru usljed jakih struja. Mališani stari oko 10 godina, našli su se u pravom problemu i bezizlaznoj situaciji, ali zahvaljujući Sofianu Angelou, brzo su spašeni.

Član obalske straže Grčke i triatlonac iskoristio je svoju fizičku spremnost i prvi je došao do mališana koji su preplašeno sjedjeli u čamcu.

Sve se odigralo u oblasti Asteria u Ermupoliju, kada je morska struja odnijela čamac na naduvavanje i natjerala ih da se udalje prema moru.

Boreći se sa talasima, Angelou je došao do njih, ne odustajući nijednog trenutka sve dok nije uspio da dođe do čamca. Na veliku sreću mališana, ubrzo su se našli na obali čime je drama okončana.