Erika Tores (36) je majka četvero djece i često na društvenoj mreži TikTok objavljuje zanimljive video-snimke sa svojom porodicom.

Njene snimke gledaju hiljade ljudi, ali je jedan postao viralan sa više od 6,2 miliona pregleda.

Naime, na tom videu Erika je otkrila da je njena najstarija kćerka Kajli (16) trudna. Iako su mnogi mislila da Kajli ima dosta manje godina, Erika je rekla da njena kćerka ima 16 i da ju je dobila kada je ona ima 20.

Erika nije objasnila da li je njena kćerka udata, da li ima dečka i da li je beba bila neplanirana, ali je istakla da je uz svoju kćerku i da će joj pružiti punu podršku.

Prije samo tri dana, Erika je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj njena kćerka drži svoju kćerku i uputila je emotivnu poruku.

– I baš tako, Alaja Rea Makamae Almonte me je u petak učinila bakom. Ova djevojčica je savršena. Veza između majke i kćerke je neopisivo blago i tako sam zahvalna što svjedočim da se ovo lijepo naslijeđe nastavlja. Dobrodošla u svijet. Već si tako mnogo voljena. Tako sam ponosan na tebe Kajli! – napisala je ponosna majka i baka.

Ispod fotografije uslijedile su brojne čestike i svi su se složili jedno – iako je Kajli mlada, dijete je dar od Boga i najveća sreća.

“Bravo za obje! Sreća je imati takvu majku pored sebe. Čuvajte se djevojke”, “Draga Kajli, tvoj novi život tek počinje i ne brini – neće ništa propustiti”, “Čestitam objema! Ovo je prelijepo”, glasili su komentari podrške, piše ŽenaBlic.