Popularna hrvatska pjevačica Severina snimila je pjesmu Aritmije sa bh. dvojcem Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Pjesma je na njihovom albumu "GOAT Season Part Two".

Tekst su napisali Jala i Buba, a na muzici su sarađivali s Klijentom.

“Prije sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu koju sam slušala cijeli dan, a nisam ništa razumjela tekst. Samo sam razumjela dio refrena, koji je glasio ‘Otrove’. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čovjeka koji mi je poslao pjesmu, jednog menadžera iz Njemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst. Do tada, slušala sam ju i dalje i nisam mogla vjerovati koliko je dobra. I bez obzira što nisam razumjela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pjevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje suradnja s Jala Bratom koji je poslije za mene napisao još nekoliko pjesama – ‘Tutorial’, ‘Magija’, ‘Daleko ti kuća’ i ‘Halo’“, istaknula je Severina na svom Instagram profilu.

Međutim, s ‘Otrove’ je započeo period divnog prijateljstva, ističe Severina, koje se nastavilo do dan danas.

“Baš danas, želim sreću Jala Bratu i Bubi, jer je upravo izašao njihov album ‘Goat Season #2’. Jako mi je drago što sudjelujem na jednoj pjesmi, koja se zove ‘Aritmije’, jer mi je uvijek sreća i zadovoljstvo raditi s talentiranom mlađom ‘braćom’. Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada“, poručila je Severina.