Nakon značajne pauze od muzike, Suvad Terzić se vraća na scenu s emotivnom baladom "Jarani Moji". Ovaj novi singl, koji govori o dugogodišnjem prijateljstvu i nedostajanju, odraz je Suvadove strasti prema muzici koja traje više od 30 godina.

Autor teksta, muzike i aranžmana je njegov dugogodišnji saradnik Nihad Rahić Nixon, dok je mastering uradio Arel Češljar u studiju Hayat produkcije. Pjesma je nostalgičan podsjetnik na neka stara dobra vremena, naglašavajući važnost prijateljstva i zajedničkih trenutaka koje dijelimo s onima koje volimo.

Suvad Terzić, inače uspješan domaći podzetnik, je nakon uspješnog nastupa u showu "Nikad nije kasno" odlučio ponovno ući u studio i snimiti niz novih pjesama, a "Jarani Moji" je prva među njima. Suvad, poznat po svojoj ljubavi prema ex yu pop rock sceni, planira objaviti novu pjesmu na jesen, čime će dodatno obogatiti svoj muzički opus.

„Između mene i muzike ne postoji nikakav interes, osim čiste, istinske i surove ljubavi bez kalkulacija. Muzika je moja oaza odmora, način na koji punim srce i dušu i odmaram se od svakodnevnog crnila koje nas okružuje“, kazao je Suvad.
Pratite Suvada na njegovom putu povratka muzici i uživajte u njegovim novim pjesmama koje dolaze.