Bivši menadžer Zabranjenog pušenja, Dragan Kiki Zurovac, progovorio je o saradnji sa Zdravkom Čolićem i istakao da je on njegovo najveće razočarenje.

Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim i pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović hajde: “Hajde ti pokušaj”. Međutim, to je sve propalo.

– 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovjek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione, pošto njega i sad smatraju najbogatijim pjevačem, a on nikada nije imao dinara prije toga nije zaradio, rekao je u Gravitacija podkastu.

Čola na svadbi zaradio 45.000 eira

Inače, nedavno je Zdravko Čolić bio specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu. Čolić, poznat po tome što rijetko pjeva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 eura za svoj nastup.

Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 eura po minuti, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

Na proslavi su pored Čole nastupali Viki Miljković i folker Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do usijanja, piše Blic.