O kolikoj ljubavi se radi i koliko im posvećuje pažnje možda najbolj pokazuju, za publiku, njegove fotografije i emotivni tekstovi u kojima im nerijetko govori koliko ih voli.

– Ljubavi, sretan 2. rođendan ti želi tvoj tata! Dobro moje, moj Andy, veliki harambašo ali divnog srca, najbolja naravi među mojom djecom! Bublavi moj blizanac, onaj koji je zakasnio minut, čak i da se rodi, mada je doktor rekao da ćeš ti biti prvi! Ali ko je on da tebi određuje?! Sigurno si i tad nešto jeo, da budeš veći od brata! Neka te sreća prati na svakom koraku! Ja sam najsretniji čovjek na svijetu što te imam, i hvala ti na tome! Zar se može ovoliko voljeti?! Ponekad pomislim zbog tolike sreće kad te ugledam, da niko nikada nije volio toliko jako, kao ja tebe! I nek’ mi se ne zamjeri na tome! Uživaj u svakom danu svog života, budi sretan, ma šta činio, to mi je najveća želja! Voli te tvoj tata najviše, i tu sam, uz tebe, i kad više ne budem na ovom svijetu, dakle, tu sam zauvijek!


– Sretan 2. rođendan ljubavi tatina! Leny moj, hujo moja, moj špicasti blizanac, onaj kojeg sam nenormalno “tovio” da sustigne brata u kilaži, onaj koji je trebao na svijet doći drugi ali se izborio da ipak on dobije ime koje on želi, a ne ono koje smo mu namijenili! Želim ti sine sve najljepše u životu, da me zauvijek činiš ovako sretnim i ponosnim! Nisam ni sanjao da mogu ovoliko voljeti i da mi svaka pomisao na nekoga može izmamiti osmijeh na lice! Sve i da postoji mjerna jedinica za ljubav, mislim da se ipak tu količinu ljubavi koju ja osjećam prema tebi, ne bi moglo izmjeriti! Ta spravica bi eksplodirala! Šta god radio u životu, želim da samo budeš sretan, a ja ću ti biti vječno vjetar u leđa, čak i kad me ne bude, jer ti si dio mene, i ja sam dio tebe, i to niko i ništa ne može promijeniti! Zauvijek te voli najviše tvoj tata!